torsdag 6 maj 2010

Vi lever än!

Ah, fagra Bolivia!

Tillbaka i La Paz efter aventyr soderut, och vi var riktigt glada att komma tillbaka till vart hostel som vi trivs bra i. Usel frukost, men sa fantastiskt bekvama sangar att stanna inne en hel dag inte later helt fel. Men icke! Vi fortsatter att utforska La Paz bast vi kan, men man kan nog vaga pasta att denna stad inte har jattemycket att erbjuda dagtid, utan det ar pa kvallen som staden och andra backpackers vaknar vid liv.
Vi har dessutom fastnat lite i La Paz "utan var vilja" da det var meningen att vi skulle bege oss mot regnskogen i norra Bolivia igar. Pga av daligt vaglag sa gar inga bussar och vi tar flyg som i sin tur blivit installt tva ganger och som det ser ut nu aker vi imorgon bitti. Amazonas! Coolt!!

Har om dagen gjorde vi nagot alldeles fantastiskt haftigt! Cyklade ner for varldens farligaste vag eller Death Road som den kallas. Helt otroligt laskigt, kul och vackert! Vilket landskap! Vi som bara sett oken och berg i Bolivia fann nu oss sjalva i frodiga, grona berg med ormbunkar och vattenfall som man cyklade under, som fick oss att tro att vi var med i nagon haftig film. Typ Jurassic Park.
Extrem smal vag med 800m stup pa ena sidan sa man var inte sarskilt kaxig nar man satt dar pa cykeln, men samtidigt var adrenalinet pa topp! En haftig upplevelse!

Nu ar vi superpeppade infor regnskogen och jag funderar mest pa hur vi ska smuggla med de bekvama sangarna pa planet. Later lurigt men ingenting ar omojligt!

Tjing!

1 kommentar: